cauta
Life Care
contact life care

promotii
inscriere gratuita
Categorii Life Care
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile Life Care

Adresa E-mail:


string(4) "daaa"

Logona - 0 produse


Ordoneaza dupa:
Tip de afisare:             


          LOGONA este brandul care raspunde cerintelor familiei tale in materie de ingrijre corporala si dentara. Produsele din gama Logona sunt produse in Germania si reprezinta numarul 1 Mondial la categoria de cosmetice BIO certificate BDIH. LOGONA prin gama de produse ce contin extracte naturale de verbina, menta, trandafir, hamamelis sau ulei de cocos toate extrase din culturi BIO controlate.Gama Bio pentru copii de la Logona iti ofera produse de cea mai buna calitate!

         Datorita companiei romanesti BIO Life Care, pe piata romaneasca au fost introduse produsele BIO Logona, acesta fiind un brand al companiei germane Logocos, care se bucura de apreciere in strainatate. Logocos este o companie care activeaza in domeniul produselor BIO de peste 30 de ani. Logona ofera produse destinate infrumusetarii corpului si sustinerii sanatatii organismului, concepute prin respectarea unor criterii inalte de calitate. Aceste produse sunt speciale datorita ingredientelor, care sunt extracte din plante medicinale sau flori, cat si arome eterice, grasimi, tipuri naturale de ceara si uleiuri vegetale.

          In conceperea produselor, Logona utilizeaza extracte si uleiuri din plante provenite din medii controlate biologic. Compozitia acestor produse este lipsita de substante sintetice, care dauneaza sanatatii si indeplineste in proportie de 100 % criteriile pentru "cosmetica naturala controlata", conform BDIH. De asemenea, gama Logona cuprinde un numar mare de produse, destinate ingrijirii zilnice, astfel incat cuprinde atat produse pentru igiena dentara, produse cosmetice pentru ingrijirea tenului, a mainilor, cat si pentru ingrijirea si igiena parului sau pentru realizarea unui machiaj deosebit, de durata.

         Produsele Logona sunt concepute pentru a fi ideale pentru toate tipurile de piele si pentru toate tipurile de unghii, cat si pentru unghii si pentru cosmetica decorativa. Cu aceste produse se poate preveni imbatranirea prematura a pielii si se poate oferi o ingrijire delicata a parului sau a tenului, care va deveni catifelat si hidratat. Testele stintifice efectuate demonstreaza calitatea produselor Logona, care sunt eficiente in procesul de ingrijire si infrumusetare.