cauta
Life Care
contact life care

promotii
inscriere gratuita
Categorii Life Care
Info Promotii
Stai la curent cu Promotiile Life Care

Adresa E-mail:


string(4) "daaa"

Fitne - 2 produse


Ordoneaza dupa:
Tip de afisare:             

Pret Catalog:
34.99 lei

comanda


        Brandul Fitne apartine companiei gemane Logocos si se bucura de o mare apreciere la nivel international, facand parte din categoria brandurilor ale caror produse BIO sunt distribuite de compania romaneasca Life Care. Fitne ofera suplimente nutritive benefice organismului si necesare, in conditiile de suprasolicitare a acestuia. Chiar daca respectam un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata, pentru o buna functionare a organismului este necesara alimentarea acestuia cu necesarul de minerale si vitamine, care nu pot fi asimilate intr-o cantitate suficienta din alimentatie.

        Pentru a oferi organismului necesarul de substante nutritive, Fitne ofera o gama bogata de suplimente nutritive, ce sunt compuse din ingrediente naturale, obtinute din substante minerale organice, elemente nedozabile si substante bioactive obtinute din plante, care provin din medii controlate biologic. Produsele Fitne sunt ideale pentru copii si tineri, sportivi, persoane care alapteaza, persoane in varsta sau persoane suprasolicitate.

        Produsele Fitne sunt concepute prin respectarea unor standarde inalte si sunt certificate organic de catre BDIH. De asemenea, sunt lipsite de substante sintetice sau materiale modificate genetic si sunt ideale pentru a sustine sanatatea organismului si a preveni afectiunile.